fbpx

Home Novinky MŠMT nepodpořilo vzdělávání dětí, akce pro dospělé pokračují

Podpořte nás

Podpořte naše aktivity a pomozte dětem a dospělým v nouzi. Již 15 let pomáháme dětem a dospělým řešit jejich problémy na internetu. Zapojte se i vy! Každá pomoc se počítá! Stačí kliknout na tlačítko DONATE.

Remove


Poprvé po 15 letech Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy nepodpořilo naše vzdělávací aktivity pro žáky v oblasti online bezpečnosti, mediální gramotnosti a prevence rizikového chování v kyberprostoru, neposkytlo prostředky na pomoc dětským obětem kyberkriminality, a proto bohužel musíme do konce roku stopnout veškeré vzdělávací akce pro žáky poskytované školám zdarma. Od začátku kalendářního roku jsme na vlastní náklady zrealizovali na tři desítky akcí, které nám bohužel nikdo neproplatí. Placené akce samozřejmě budeme dále realizovat v běžném režimu. Díky za pochopení.

Pozitivní zprávou je, že nám byla MŠMT schválena dotace na vzdělávání pedagogů, v rámci níž můžeme realizovat alespoň určitý počet inovovaných vzdělávacích akcí pro sborovny. Velmi děkujeme za tuto podporu!

 


 

Ocenění projektu E-Bezpečí

pohar
KYBER Cena 2023
(1. místo)
pohar
Nejlepší projekt prevence kriminality na místní úrovni 2023
(1. místo)
pohar
Evropská cena prevence kriminality 2015
(1. místo)

Partneři a spolupracující instituce

 

Generální partner projektu E-Bezpečí

logo o2

Další partneři a spolupracující instituce

 logo nadaceo2logo googlelogo msmtlogo mvcrlogo olomouclogo olomouckykrajlogo ostravalogo hoaxlogo policielogo rozhlaslogo linkabezpecilogo microsoft bwlogo czniclogo nukiblogo podanerucelogo googleovachamp_logo.png