fbpx

Home Z naší kuchyně Festival bezpečného internetu

Remove


fbi headerDíky dlouhodobé spolupráci projektu E-Bezpečí a Národního úřadu kybernetické a informační bezpečnosti se i v letošním roce uskuteční Festivalu bezpečného internetu, na kterém se kromě Ministerstva vnitra ČR podílí i významné firmy a společensky prospěšné organizace jako např. O2 Czech Republic, CZ.NIC, CESNET, Internetem bezpečně & You Connected, Eduin, Scio a další.

Festivalový den na Pedagogické fakultě UP v Olomouci proběhne 22. 10. 2020. Program v průběhu dne bude určen především studentům PdF UP v Olomouci (ale i dalších fakult a škol), pro které budou připraveny různé tematické bloky zaměřené na bezpečnost dětí na internetu. Podvečerní program bude určen pro širší veřejnost se zaměřením na rodiče. Ti budou seznámeni, jak s obecným nebezpečím, tak s aktuálními hrozbami v kyberprostoru.

Přihlašování se otevře na těchto webových stránkách dne 1. 9. 2020, kdy bude zveřejněn i detailní program festivalového dne na PdF UP.

Kontaktní osoba – Mgr. Klára Hrubá klaráTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. tel.: 776 322 357.

Více o celém festivalu naleznete na www.fbifest.cz/.

 


 

Ocenění projektu E-Bezpečí

pohar
KYBER Cena 2023
(1. místo)
pohar
Nejlepší projekt prevence kriminality na místní úrovni 2023
(1. místo)
pohar
Evropská cena prevence kriminality 2015
(1. místo)

Partneři a spolupracující instituce

 

Generální partner projektu E-Bezpečí

logo o2

Další partneři a spolupracující instituce

 logo nadaceo2logo googlelogo msmtlogo mvcrlogo olomouclogo olomouckykrajlogo ostravalogo hoaxlogo policielogo rozhlaslogo linkabezpecilogo microsoft bwlogo czniclogo nukiblogo podanerucelogo googleovachamp_logo.png