fbpx

cesky_ucitel_media.jpg
Vážená paní učitelko, pane učiteli,
v posledních letech se stále častěji a intenzívněji hovoří o mediální gramotnosti žáků i učitelů. Ačkoli předpokládáme, že mediální gramotnost žáků i učitelů se zlepšuje, neexistuje dostatek relevantních údajů o aktuálním stavu.

Rádi bychom Vás tedy požádali o PRAVDIVÉ a ÚPLNÉ vyplnění ANONYMNÍHO dotazníku, jehož výsledky – jak doufáme – přispějí k odhalení aktuálního stavu a další podpoře pedagogů v oblasti mediální gramotnosti. Prostřednictvím dotazníku se také seznámíte s celou řadou zajímavých informací, které můžete využít ve své vlastní výuce.

Dotazník je k dispozici zde: https://forms.gle/re4yZvHyJX6go75RA

Vzhledem k důležitosti daného výzkumu nabídla společnost O2 náhodně vylosovaným respondentům možnost získat hodnotné věcné dary. Pokud se chcete zapojit do slosování, na konci dotazníku prosím vyplňte jakýkoli kontaktní e-mail (MŮŽE BÝT ANONYMNÍ), na který vás budeme po slosování kontaktovat.

Moc děkujeme za Váš čas.

Za výzkumný tým
Kamil Kopecký, René Szotkowski, Dominik Voráč, Klára Mikulcová.
Univerzita Palackého v Olomouci

Výzkum realizuje tým projektu E-Bezpečí Univerzity Palackého v Olomouci s podporou společnosti O2 Czech Republic. Veškeré údaje o respondentech (demografická data) budou využita pouze a výhradně ke statistickému zpracování, nikoli ke komerčnímu či nekomerčnímu využití. Data jsou anonymizována a nejsou a nebudou předávána třetím stranám.