fbpx

akademie_banner

Je české školství připraveno na zavádění digitálních technologií do běžné výuky?

Svět digitálních technologií dramaticky změnil výchovu i vzdělávání dětí. Reflektují to však školní osnovy? Kdo dnes zodpovídá za ochranu českých dětí na internetu? Jednoduchá odpověď neexistuje. Projekt E-Bezpečí Centra prevence rizikové virtuální komunikace Pedagogické fakulty Univerzity Palackého proto za podpory O2 pořádá panelovou diskuzi na téma: Digitální technologie ve škole - hrozba či příležitost?

Cílem diskuze odborníků z oblasti školství, digitálních technologií, IT bezpečnosti i veřejné správy je zintenzivnit veřejnou debatu na téma digitální bezpečnosti dětí a navrhnout možná řešení, kterým by se tato forma vzdělávání na českých školách mohla ubírat. Současně by diskuze měla upozornit i na pozitivní způsoby zavádění digitálních technologií do vzdělávání. 

Přijměte proto naše pozvání na panelovou diskuzi, která proběhne v pátek 15. prosince 2017 od 13:30 hod v prostoru Etnosvět (Praha 2, Legerova 1830/40). Diskuze potrvá do 16 hodin a po jejím skončení proběhne raut s možností networkingu s dalšími účastníky.

Účast v panelové diskuzi přislíbili Kamil Kopecký (Univerzita Palackého, projekt E-Bezpečí), Michal Vodička (ScioŠkola), Vladimír Sklenář (MŠMT), Janek Wagner (Jednota školských informatiků), Jiří Zounek (Masarykova univerzita v Brně), Tomáš Minka (O2) a další specialisté. Panelovou diskuzi bude moderovat Michal Kaderka z organizace EDUin.

Prosíme o potvrzení vaší účasti na http://bit.ly/ digitalniakademie
Těšíme se na osobní setkání!