fbpx

mini_idealkrasy.jpg

Milé dívky, milí chlapci,
dovolujeme si Vás požádat o vyplnění dotazníku zaměřeného na Vaše vnímání ideálu krásy člověka v online světě (fotografie, videa apod.), především v prostředí sociálních sítí a sociálních médií.

Získané informace jsou DŮLEŽITÉ a budou velmi zásadní pro rozšíření poznání v této oblasti a zajištění Vaší bezpečnosti v online světě. Každý dotazník má pro výzkum velkou HODNOTU, proto Vás prosíme o PRAVDIVÉ a ÚPLNÉ vyplnění dotazníku.

KLIKNI A ZAČNI VYPLŇOVAT

Dotazník je naprosto ANONYMNÍ, získaná data slouží pouze ke statistickému zpracování! Vzhledem k důležitosti daného výzkumu nabídli naši partneři náhodně vylosovaným respondentům možnost získat atraktivní věcné dary (mobily, bezdrátová sluchátka, data na internet apod.).

Pokud se chceš zapojit do soutěže o hodnotné dary od našich partnerů a není ti 18 let, uveď platný e-mail na SVÉHO RODIČE (či jiného zákonného zástupce), který můžeš vyplnit na konci dotazníku. V případě výhry ho budeme kontaktovat na tomto e-mailu.

Moc děkujeme za Váš čas!

Za výzkumný tým
doc. Kamil Kopecký, doc. René Szotkowski, dr. Jana Kvintová
Univerzita Palackého v Olomouci

Výzkum realizuje tým projektu E-Bezpečí Univerzity Palackého v Olomouci s podporou společnosti O2 Czech Republic. Veškeré údaje o respondentech (demografická data) budou využita pouze a výhradně ke statistickému zpracování, nikoli ke komerčnímu či nekomerčnímu využití. Data jsou anonymizována a nejsou a nebudou předávána třetím stranám.